Spišská Belá vyhlásila tendre na vodovod a kanalizáciu za 6,5 mil. eur

08.07.2010 Kežmarok

Bratislava 8. júla (TASR) - Mesto Spišská Belá v okrese Kežmarok vyhlásilo dve verejné súťaže v celkovej predpokladanej hodnote 6,50 milióna eur bez DPH.
Vyplýva to z oznámení vo Vestníku verejného obstarávania. Obálky s ponukami uchádzačov sa u oboch tendrov budú otvárať 24. septembra 2010.
Predmetom jedného tendra je zákazka na dobudovanie vodovodu za 2,05 milióna eur bez DPH, najmä na rozšírenie mestskej vodovodnej siete a na vybudovanie vodojemu s kapacitou 2x600 m3.
Obsahom druhej verejnej súťaže je dobudovanie kanalizačnej siete v hodnote 4,45 milióna eur bez DPH, najmä odkanalizovanie Belianskeho potoka a napojenie jestvujúcej kanalizačnej siete do čistiarne odpadových vôd (ČOV). Súčasťou zákazky bude aj vybudovanie čerpacích staníc a delenej kanalizačnej siete v mestskej časti Strážky.
Oba projekty, kanalizačný aj vodárenský, majú byť podľa súťažných podmienok ukončené do 24 mesiacov od uzatvorenia zmlúv a budú financované zo štrukturálnych fondov - z Operačného programu životného prostredia, zo štátneho rozpočtu, ako aj z vlastných zdrojov.
 

Vyberte región